RÁNCTALANÍTÁS SZOLGÁLTATÁSAINK

MAGYAR ZSUZSA ÉS KEZELÉSEI A GARANCIA a legmagasabb minőségre és hatékonyságra!

HIFU kezelés

Erőteljes lifting az ultrahang erejével. A paciensek megfiatalodott, feszesebb, és simább bőrről számolnak be a kezelést követően. A vendégek 80%-nál 90%-os hatékonyság már az első kezelést követően!

PHILINGS kezelés

MAGYAR ZSUZSA ÉS A PHIBROWS, GARANCIA a legmagasabb minőségre és hatékonyságra! Világszerte a legújabb ránctalanító technika, mely hatásos alternatívája lehet számodra a műtéti beavatkozásnak vagy a műtéti beavatkozást elhalaszthatod a PHILINGS kezelés után pár évvel.

Erőteljes lifting az ultrahang erejével – HIFU kezelés

Vajon a HIFU (High Intensity Focused Ultrasound = intenzíven fókuszált ultrahang) energia alternatívaként szolgálhat egyéb invazív vagy fájdalmas lifting és feszesítő eljárásoknak?

 • Számos közismert bőrgyógyász állítja, hogy az eddigi nem-invazív technológiák közt eddig ez a leghatékonyabb a bőr feszesítésére, a szemöldök emelésére, a ráncok csökkentésére, a toka és a nyak emelésére. A páciensek megfiatalodott, feszesebb és simább bőrről számolnak be a kezelést követően.
 • Orvosi tanúsítvánnyal rendelkező technológia, melyet a szépségükért méltán csodált és irigyelt hollywoodi sztárok is szívesen alkalmazzák. A mindössze 3 kezelésből álló kúra semmilyen lábadozási idővel vagy bőrpírrel nem jár, annak ellenére, hogy extra erős hatását mások számára jól érzékelhető.
 • A vendégek 80%-nál 90%-os hatékonyság már az első kezelést követően!
  Tény, hogy az Egyesült Államokban a legújabb szépészeti beavatkozások között méltán a 2. legnépszerűbb kezelés a mell szépségműtétei után. A páciensek 90%-a elégedett az eredménnyel, ráadásul már az első kezelés az esetek 90%-ában rendkívüli eredményt nyújt.
 • A bőr azonnal gyönyörűvé válik, és semmi jele nincs annak, hogy a szöveti rétegekben 3 mm mélyen intenzív sejtszintű gyógyítási folyamatok indulnak el, majd 7 nap elteltével egy rendkívül erős kollagén szintézis kezdődik folyamatosan 28 napon keresztül.

PHILINGS PHIATALSÁG

MAGYAR ZSUZSA ÉS A PHIBROWS, GARANCIA a legmagasabb minőségre és hatékonyságra!

Világszerte a legújabb ránctalanító technika, mely hatásos alternatívája lehet számodra a műtéti beavatkozásnak vagy a műtéti beavatkozást elhalaszthatod a PHILINGS kezelés után pár évvel.

 • A PhiLings kezelésben kétféle eljárás létezik : Microneedling és Phi-Ion. Ezeket kombinációban vagy külön-külön, a kezelés indikációitól függően lehet elvégezni. A PHI-ION nem invazív plazma eljárás, mely egy olyan eljáráson alapul, ami rendkívül hatékony a bőrredők eltávolításában, a felső szemhéjon és alsó szemhéjon hatékonyan megoldja a szembeszökő ráncok és szarkalábak, ajak körül a nevető és vonalkód ráncok problémáját.
 • Ezt kombináltan a PHI Akadémia által kifejlesztett MICRONEEDLING TECHNIKÁVAL és terápiával is vagy külön is lehet. REGENERÁLÓDÁS: néhány nap, hatása körülbelül egy év. Azonnali feszességet érünk el a kezelés alatt, mely felüket 10-14 nap alatt teljesen regenerálódik is. A hatás kb. 1 évig megmarad.

PhiLings kezelés két módja: Microneedling és Phi-Io

A PhiLings kezelésben kétféle eljárás létezik: Microneedling és Phi-Ion. Ezeket kombinációban vagy külön-külön, a kezelés indikációitól függően lehet elvégezni.

Miért jó megoldás a PHI – ION?

Már egyetlen kezelés is elegendő, a papillóma, Keratosos, és más jóindulatú bőrnövedékek eltávolítára.

A nem sebészi szemhéj lifting lehetővé teszi az eltömődött csatornák gyors és egyszerű tisztítását.

A bőr regenerációs folyamata lényegesen gyorsabb ezután a kezelés után más módszerekkel összehasonlítva. ezzel elérjük a szemhéjbőrénbek javítását. Abőr ránctalanul sima lesz és regenerálódik.

Phi-Ion toll egy praktikus hordozható eszköz, amely pontosan összpontosított plazma energiát használ fel a bőr felszíni rétegének (epidermisz) szublimálására anélkül, hogy károsítaná az alatta lévő vagy szomszédos szöveteket.

PHI – ION hatékonysága

Precízen irányított plazma energia sugarat használ, hogy elpárologtassa(sublimálja a bőr felső rétegeit., anélkül, hogy károsítaná az alatta lévő vagy vele összefüggő szöveteket. A PHI – ION-nal hatékony nem sebészi szemhéj plasztikát lehet végezni.Laza vagy redős szemhéj korrekciója válik ezzel lehetővé.

 • Alkalmazási területek:
 • Nem sebészi nyak terület liftingjére ( a bőrt tömörebbé teszi, feszesebb látványt nyújtva)
 • hegek kezelésére, mint pl az akne hegek,
 • ráncok kisímítására
 • bőrfoltok eltávolítására.

REFERENCIA MUNKÁIM - VIDEÓK ÉS KÉPEK

Munkáim önmagukért beszélnek

RÁNCTALANÍTÁS LEGFONTOSABB INFÓK

A szolgáltatásainkkal kapcsolatos legfontosabb információk

Módfelett zavar, ha nem minden tökéletes. Új, hatékony megoldásokkal bővítem a palettámat. Jelentkezz portfóliós kedvezménnyel a kezeim alá privát üzenetben!

Most éppen a legkritikusabb, ám más kezelésekkel nehezen elérhető helyeken is (szemhéjfelsó, felső lágy régiók) plasztikai műtét hatékonyságát megközelítő ránctalanítás lehetséges. Hosszabb mellékhatások, vagy mások számára észrevehetetlen hegektől nem kell tartanunk.

Ha szeretnél a kezem alatt – sokkal feszesebb, sima felső, vagy alsó szemhéjat, ajak feletti területet, kérlek jelentkezz privát üzenetben.

Egyetlen, gyakorlatilag fájdalom mentes kezelés történt. 40 év körül 1 alkalom elegendő, hatása kb 1 év. 50-60 év körül 2-3 kezelés szükséges/lehetséges. PHILINGS, akárcsak a PHIBROWS, GARANCIA a legmagasabb minőségre és hatékonyságra.

Igen. Az első kezelés általában elegendő a kívánt eredmények eléréséhez. 1 hónap elteltével az ellenőrző konzultációval a kozmetikus meghatározza, hogy szükség van-e további kezelésre. Az eredmény várhatóan legalább 9 hónapig tart.

Mikrosérüléseket hoz létre a bőrben, melyet követően a bőr gyógyulási folyamata kíséri,az új a bőr képződésével új, jó minőségű és nagy mennyiségű kollagén képződése a következő 40 napban.

A bőr ezáltal lesz gyógyulás után sokkal feszesebb…épp, mint rég.

Egyedüli leghatásosabb szike nélküli alternatìva:

A hatás éppen a legkritikusabb területeken, pl. felső szemhéj, alsó szemhéj, szarkalábak, nevető ráncok vagy ajak feletti bárkód ráncok – intenzíven fejti ki hatását, épp ott, ahol a többi kezelés nem alkalmazható.

Meddig tartós?

Az új rugalmasság, a saját kollagén leépüléséig tart- melyet a saját szervezetünk a PHI-ION BEHATÁSRA épít fel, így sokkal sokkal tovább tart a legjobb hatóanyagos terápiáknál.

A kezelés hatása életkortól függően 1- 3 évig intenzíven látható.

A Cryopen eszköz CO2 magas nyomás és kivételes precízió tökéletes kombinációjával működik, és segít eltávolítani a hiperpimentációt és a jóindulatú felületi elváltozásokat.

Az eljárás célja a mikrocirkuláció és a kollagén termelés és regeneráció természetes folyamatainak ösztönzése. (Sikeresen alkalmazták a hajviselet helyreállítását nem-androgén alopecia esetén). A mikroszúrásokat kézzel, a legjelentősebb ráncok vagy bőrváltozások területén , valamint a Phi NeedlePen rendszert használják a szélesebb arcbőr területeken.

A Microneedles a bőr mélysége 0,2-0,75 mm, és az eljárás fájdalommentesnek tekinthető. A kezelés során a speciálisan tervezett és szabadalmaztatott oldatot alkalmazzák a bőr felületére, majd felszívódnak. A kezelést követően az ügyfelet különleges típusú utókezelő termék ( Ultimate skin Cocktail ) adta ki és PhiSoothing krémet), amelyet részletes használati utasítás követ. A megfelelő utángyártott termékek alkalmazása nagy jelentőséggel bír.

A kezelés eredményei közé tartozik a bőr hidratálása, a bőr tónusának növelése és a simaság, ami a meglévő ráncokat kevésbé láthatóvá teszi, és a fiatalabb bőr láthatóvá válik. Az eredmények láthatóvá válnak 24 órával az eljárás után, és néhány hónapig tartanak. Az eljárást három-tíz-tizennégy napon át ismételjük meg.

Az eljárás befejeztével a bőr vörös lesz, és a leégést hasonló módon mérsékli. Bőrfeszességet és enyhe érzékenységet is tapasztalhat a kezelendő terület érintésére. Ez a kezelés után néhány órával jelentősen csökken, és a következő 24 órában a bőr teljesen meggyógyul. Három nap után a leglátványosabb erythema megszűnik.

Alkalmazás és hatások:

Bőrfeszesítés, emelés és megfiatalítás, Akne hegek és sebgyógyulás, Ráncok és finom vonalak javítása, Pórusméret minimálisra csökkentése, Stretch markerek javítása, Alopecia kezelése

Microneedling alkalmazás technika:

– Működési módok (lyukasztás mélysége és frekvenciája) a különböző arcterületek és elkerülendő területek kezelésében – A mikroszálas oldat helyes használata – Irány és a passzok száma – Meghatározza, hogy a kezelés véget ért-e

A kívánt eredmények elérése érdekében általában 3 kezelésre van szükség, mindegyiknél 2 héttel különbség van. Az eredmények 4-6 hónapig tartanak.

A Phi-Ion– kezelés a bőrön lévő feszültségvonalakkal szomszédos apró pontok sorozatán alapul. Ez a folyamat azonnali összehúzódást és a bőrszálak szigorítását eredményezi, hogy megemelje, átalakítsa és megfiatalodjon. A phi-ion toll az anyag plazmaállapotát használja. Az elv magában foglalja a gázok ionizációját a légköri levegőből, hogy mikroelektromos kisülést hozzon létre, ami a túlzott / sagging felszíni réteget szublimálja. Ezt a módszert alkalmazhatjuk bizonyos aggodalomra okot adó területek kezelésére anélkül, hogy károsítanánk a környező szöveteket vagy nem kívánt hőenergiát alkalmaznánk rájuk.

A Phi-Ion toll egy praktikus hordozható eszköz, amely pontosan összpontosított plazma energiát használ fel a bőr felszíni rétegének (epidermisz) szublimálására anélkül, hogy károsítaná az alatta lévő vagy szomszédos szöveteket.

A Phi-Ion- kezelés zsákos szemhéj-korrekciót biztosít, a ráncok feszítéséhez használható – varjúpálcák, marionettsorok, pattanáshegy javítására használják. Ezenkívül képes eltávolítani a bõrfoltokat (fejlett edzés szükséges). Ez a forradalmi módszer alkalmas a kozmetikai műtét eredményeivel összehasonlítható eredmények elérésére.

 

Phi-Ion alkalmazás technika:

Pontos anatómiája a szemrégiónak

Meghatározza a ráncokat és a hajlítási vonalakat és a kezelendő területek kiválasztását

Üzemmódok (energiaintenzitás és elektro-átmérő)

A két egymást követő mikro kontaktus pont közötti távolság és a kezelési vonal kialakítása

A kezelési terület és az eszköz megfelelő elhelyezése

A pontok összekötése a tarsalis vonalakba, és a vonalak megfelelő rendezésével a tarsalis sávok kialakítása

Felemelő vonalak és zenekarok kialakítása

Ráncok kezelése a szem környékén

Az egyik kezelés általában elegendő a kívánt eredmények eléréséhez. 1 hónap elteltével az ellenőrző kinevezéssel a művész meghatározza, hogy szükség van-e további kezelésre. Az eredmények várhatóan legalább 9 hónapig tartanak.

Kattintson ide:

a kezeléssel kapcsolatos információk

a művész garanciája

a hozzájárulás

a kezelés utáni kezelést

Sminktetoválás a Magyar Zsuzsa PMU ART-tól

A sminktetoválással készített tartóssmink a Magyar Zsuzsa PMU ART-ban lehet teljesen természetes, ami épp „csak” kiemeli arcod igazi szépségét, elfedve a kisebb hibákat, kipótolva a hiányokat.


„Amit nem adott meg a természet, azt megadja a művészet!”


Segítsünk be a természetnek: korrigálható ajakvonal, szimmetrikus kiegészítés szájra és szemöldökre egyaránt. De ha jobban kedveled a kihívó sminket vagy az élénkebb, feltűnő, csábító ajkakat, a Magyar Zsuzsa PMU ART-nál ezt is elérheted tartós sminktetoválással. A sminktetoválás a szenvedélyünk! Megálmodjuk legjobb formádat! Kitaláljuk a stílusodat!

SMINKTETOVÁLÁS SZOLGÁLTATÁSAINK

Széleskörű szolgáltatásnyújtás

Miért minket válassz?

Sokoldalúság és precíz munkavégzés

Maximális precizitással

Minőségi szolgáltatás

A sminktetoválás művészetét a legmagasabb minőségben élvezheted nálunk, Luxus es maximális precizitás nyomán a szépséghibák elbújnak, és helyére kialakul a nagybetűs SZÉPSÉG!Hívjon +36-70/313-0313

Tökéletes összhang

Kihozzuk a szépséget belőled

A megkérdőjelezhetetlen szépség, akit mindenhol csodálni fognak. Hiteles szépség, aki épp annyit visel, amennyi egyéniségéhez, stílusához és életviteléhez tökéletes összhangot teremt.Hívjon +36-70/313-0313

Sokoldalúság jellemez

Számtalan lehetőség

Az „EGYEDI SZÉPSÉG” és a természetes szépség mindannyiunknak mást jelent, azért, hogy egyedi szépségedet megalkothassuk, számos technikával rendelkezünk! Hívjon +36-70/313-0313

Kérj ajánlatot!

Ha szárnyak nélkül születtél, hagyd, hogy kinőjenek! Jelentkezz díjmentes sminktetoválás tervezésre vagy akár már sminktetoválásra


 

A BEJELENTKEZÉS MENETE

1, AJÁNLATKÉRÉS

Szeretnéd előre megtervezni hogy milyen sminktetoválásod legyen, vagy hogy mennyibe kerüljön?

Árlista >>

Jelentkezz egy díjmentes sminktetoválás tervezésre az űrlap kitöltésével, vagy Facebook-on.
Mindössze 3 perc alatt kérhetsz pontos árajánlatot az oldal alján űrlapunk kitöltésével így akár már másnap fotó illusztrációs konkrét árajánlat birtokaban időpontod is lehet.

Pontos ajánlatot kérek >>

2. IDŐPONTFOGLALÁS  DÍJMENTES TERVEZÉSRE

Naptárunkban biztositjuk egyedi szépségedhez, szépségedhez, a maximalis minőseghez szükseges időtartamot, melyet foglalóval van lehetőséged fixálni. Exkluzív és díjmentes szolgáltatásunk, mielőtt döntenél, tekintsd meg élőben sminktetoválásod látványtervét.  

Időpontot kérek >>

3. ONLINE FOGLALÁS

A Foglalás oldalon befizethetetd az előleget online, kártyás fizetéssel

Lefoglalom most >>

4. SMINKTETOVÁLÁS

Álmaid sminktetoválása Egyedi szépséged lesz a Védjegyed! A megbeszélt időpontban veled közösen megtervezzük és elkészítjük.

További kapcsolati lehetőségek >>

Szolgáltatásaink >>

Rólunk >>

COVID-19 re való tekintettel jelenleg
az online konzultációt és tervezést javasoljuk.