Szemöldök sminktetoválást szeretnél? Jó helyen jársz!

English version

Referenciafotóinkkal a lehetőséget kapod, hogy lásd, például milyen szemöldök sminktetoválások készülhetnek Nálunk. De, Te egyedi vagy! Így sminktetoválásod is egyedi lesz. Online vagy személyes díjmentes konzultáció során válasszuk ki együtt
Neked a leginkább hozzád illőt.

Gyere el hozzánk és tervezzük meg közösen új sminktetoválásod, mindezt díjmentesen!

Egyeztessünk időpontot!

SZEMHÉJ SMINKTETOVÁLÁS KATEGÓRIÁK

Széleskörű szolgáltatásnyújtás

Gyere el hozzánk és tervezzük meg közösen új sminktetoválásod, mindezt díjmentesen!

Egyeztessünk időpontot!

Csábíts az ősi fegyverrel! Van akinek a kevesebb több és van, akinek több kell! Katalógus szépség? Egyedi szépséged legyen a Védjegyed! Ragaszkodhatsz a katalógusból kiválasztott vonalhoz és árhoz, de még jobb, ha a tervezést ránk bízod! Lényeg, hogy mire megérkezel, ismerd meg a lehetőségeidet és az árakat.

Szemhéj specialításaink

– minden, ami 2020-ban megálmodható – egyéniségedre komponálva

Egyedi szemhéj

A legdiszkrétebb hangsúlytól … minden vastagságban maximális minőségben Magyar Zsuzsa PMU Art-ban.

Mennyire lesz tartós? Nálunk egy szemhéj sminktetoválás élettartama átlagosan öt év – minimum. Egy ilyen szemhéj sminktetoválás átlagosan 5 évig nem igényel frissítést nálam.

Egyensmink? Dehogy. A diszkrèt szempillasűrìtéstől a Black Damonig több félét választhatunk, többféle árnyalatban, fekete-barna-indigo–antracit-levendula-tengerkék-olìva-benettonzöld…

Specialításaink

Szempilla sűrítés

Attraktív vonal

Dekoratív vonal

Kleopátra Style

Díva vonal

Dráma vonal

Black Damon

Smink hatású satíros S/M/L

vagy Butterfly- mono bi vagy tricolores, fiatalos fényhatás és természetesen telt ajak

REFERENCIA MUNKÁIM - VIDEÓK ÉS KÉPEK

Munkáim önmagukért beszélnek

Gyere el hozzánk és tervezzük meg közösen új sminktetoválásod, mindezt díjmentesen!

Egyeztessünk időpontot!

SZEMHÉJ SMINKTETOVÁLÁS - LEGFONTOSABB INFÓK

A sminktetoválással kapcsolatos legfontosabb információk

A hitelességhez idő kell, már vannak tapasztalataink… Szerencsére nem szól örökre, az is lehet, hogy később valami más fog jól állni… Természetesen a szemhéj sminktetoválás terén is vannak divatirányzatok, néha azonban a katalógusból mást választunk, mint ami végül nekünk jól áll. Abban hiszek, hogy a vendégünk kívánságait megismerve személyiségét stílusát jobban feltérképezni olyan sminktetoválást választhatunk, amivel valóban jól érzi magát.

Akkor tehetjük meg, ha ismerjük tudásunk, tapasztalatunk, az anyagaink és a gépeink határát… Nálam sminktetoválásnak csak a kívánt eredmény és a jó ízlés szabhat határt! A bőrtípus elemzése után négyféle gép közül választom ki, melyik alkalmas a kíméletes, de hatékony és tartós sminktetoválás elkészítéséhez.

A SZÉPSÉG ezer árnyalata… A SZÉPSÉG benned van mi felszínre hozzuk!

Nálunk egy szemhéj sminktetoválás élettartama átlagosan öt év – minimum. Egy ilyen szemhéj sminktetoválás átlagosan 5 évig nem igényel frissítést nálam.

A hitelességhez idő kell, már vannak tapasztalataink… Szerencsére nem szól örökre, az is lehet, hogy később valami más fog jól állni… Természetesen a szemhéj sminktetoválás terén is vannak divatirányzatok, néha azonban a katalógusból mást választunk, mint ami végül nekünk jól áll. Abban hiszek, hogy a vendégünk kívánságait megismerve személyiségét stílusát jobban feltérképezni olyan sminktetoválást választhatunk, amivel valóban jól érzi magát.

Akkor tehetjük meg, ha ismerjük tudásunk, tapasztalatunk, az anyagaink és a gépeink határát… Nálam sminktetoválásnak csak a kívánt eredmény és a jó ízlés szabhat határt! A bőrtípus elemzése után négyféle gép közül választom ki, melyik alkalmas a kíméletes, a hatékony és tartós sminktetoválás elkészítéséhez.

Melyikkel éreznéd jól magad? Sminktetoválásod dominanciája tükrözze személyiségedet!

2 éve a “Madonna attraktív vonal” volt a maximum, ma a “Madonna Black Damon” sem sok!

Az utóbbi időben kedves vendégeink igen extra szemhéj sminktetoválásokat kérnek. Egyik kedvencem Kata orientális szemformája, melyet jelentősen nagyítottunk. Mennyire lehet egyforma egy Madonna Kleopátra vagy Madonna Díva szemhéj kontúr vonal?

A sminktetoválás, ha a szemhéj ívét jelentősen túl haladja, akkor is van lehetőség arra, hogy a bőrben maradjon és szép fekete legyen. Reális elvárás, hogy 95%-ig elsőre is pontos legyen, színe pedig legalább 70-80%-ig megmaradjon. A színélénkítő korrekciókor szükséges a vonalak további pontosítására.

A bőr ugyan nyúlik, keresztben is, hosszában is – elég nagy szélsőségek között (egy érettebb, lazább szövet sokkal jobban mint egy teljesen feszes szemhéj), pigmentálás közben pedig dagad a bőr, mégis a hossza 0,5 mm pontossággal már elsőre elkészíthető.

A színélénkítő korrekció alkalmával semmi más dolgunk nincs, mint hogy a 95%-os pontosságú vonalakat 99%-ra egészítsük ki.

Minél lazább szemhéj, esetenként annál vastagabb vonalakat készítünk, mert a szemhéj nyíló redőiben eltűnhet a vonal egy része. Egy ilyen hosszú vonal esetében igaz lehet, hogy ha az egyik oldalon a szemhéjat felemeli a mimika, a vonal vége elmozdulhat feszített állapotban. Mindezeket figyelve a tervezés egy hosszabb feladat, a szem optikailag jelentősen nagyítható, a szemhéj ráncai által begyűrődő vonalrészek nagyban korrigálhatóak.

Időben, anyag szükségletben és árban is van különbség a szemhéj sminktetoválások között. Sokszor a tervezés során alakul kevesebbé, többé az elfogadott vonal, és annak végleges ára is.

Színválasztás: A színtípusodnak és a választott technikának megfelelően.

Az első a Te ízlésed- melyik tetszik- majd Magyar Zsuzsa megvizsgálja a befolyásoló tényezőket és kapsz egy javaslatot szem előtt tartva a Te vágyaidat, a lehetőségekkel, hogy sminktetoválásod a legszebb és legtartósabb legyen.

4 féle szemöldök 3D SOFT SATÍROS SZEMÖLDÖK, SZÁLAS, 3D SATÍROS-SZÁLAS, MICROBLADING…Kinek melyiket? Reneszánszát éli a satír modern változatában. Nem véletlenül. Már több, mint 100 000-en együtt!

A 2. vagy akár 4. generációs sminktetoválások akkor sikeresek, ha a sminktetoválás szép, de fed is, esetenként korrigál. Ha zsíros a bőr, a szálas szemöldök nem tartós, de foltos is lehet.

Ilyenkor satíros megoldást keresünk, sor esetben szálazunk is… Finom szerkezetű bőrre a MICRROBLADING is tartós, és a legtermészetesebb hatású.

A lényeg, hogy szép legyen, bőrtípusod és előzményeid, valamint a szőrszálak tulajdonságainak, színének figyelembe vételével. A legjobb, ha közösen döntjük el.

A szemhéj plasztika egy minimális heggel gyógyuló, később szinte láthatatlan beavatkozás.

Sok esetben gyönyörűen gyógyult plasztikázott szemhéjakkal találkozom, ahol hajszál vékony, a környezeténél 1-2 árnyalattal világosabb vonalacska árulkodik csak az előzményekről. Ez részben kiváló orvosokon múlik, másrészt – még ez mellett is szükséges faktor – a bőrtípus sajátosságai is fontos szerepet játszanak. Mindezt figyelembe véve is – mégiscsak műtött szemhéj, van egy vékony merev hegvonal, ami másképp viselkedik a munka során, és néha még találkozik is a sminktetoválás lehetséges vonalával.

A plasztikázott szemhéj természetesen a pigment bejuttatása során hamarabb és hevenyebben reagál a fizikai beavatkozásokra: várhatóan ab ovo nehezebben jut be a pigment, számítanunk kell arra is, hogy haematoma és öedema kísérheti a munkánkat, mely kockázatot jelent a mellékhatások területén. Szerencsére vendégeink is jól tájékozottak többnyire, és jól mérik fel, melyik módszert érdemes választaniuk. Van, hogy eleve ránk bízzák a döntést.

Lehet ennek ellenére egy előzetes plasztikai beavatkozás után szemhéj sminktetoválást kérni?

A válasz szerencsére IGEN. Van olyan módszer, mellyel nagy biztonsággal megoldható a plasztikázott szemhéj sminktetoválása is.

Figyelem: Csak a mi módszereinkre, a mi protokollunk alapján elkészített sminktetoválásokra igaz.

Semmiképpen ne válaszd a nem hipoallergén módszert, ha volt már szemhéj plasztikád, vagy ha nagyon laza a szövet a szemhéj területén.

Ha allergiás vagy a szempilla festékekre, szemceruzákra, szemhéj spirálra, akkor érdemesebb a hipoallergén módszer mellett döntened.

Ha kék szemed igen érzékeny mindenre, pollenekre, fényre, dörzsölésre, ezek a körülmények a hipoallergén technika választását helyezik előtérbe.

Árban igen nagy a különbség a két módszer ára között, mely a főként a pigmentek és a tű árának különbözetén alapul, és valamelyest a gyakorlattal összefüggő munkadíj különbözetéből áll össze. A tervezésnél kérhetsz engem, a pigmentálásoknál van különbség. A nem hipoallergén pigmentekkel és a géppel készül.

Ha bizonytalan vagy abban, hogy melyiket is válaszd, díjmentes tervezésre várlak szeretettel. +36703130313, Csak szakmai információ: magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

Ezért Nálunk a sminktetoválások tervezésére akár 1 munkaórát is szívesen rááldozunk! A sminktetoválás tervezése Magyar Zsuzsa sminktetováló specialista kozmetikus, smink és maszkmester tervezésével történik: www.sminktetovalasmagyarzsuzsa.hu/arlista_sminktetovalas_madonna.

Nálunk lehet a szájkontúrod szép, természetes rózsaszín, észrevétlenül kiegészítve a formát, pink akár meleg narancsos piros. Viszont nem lesz lilás-bordó, vagy szürke foltos, és nem lesz kékes-szürkés zöld szemöldököd, de lehet natúr barna, vagy sötét-szőke is.

Tudjuk fontos az ár-érték arány, de hidd el, többe kerülhet és kellemetlenebb lehet egy elhamarkodott, elrontott tetoválás javítása. De ha már megtörtént a gond, elrontott tetoválásodat is kijavítjuk: https://sminktetovalasmagyarzsuzsa.hu/tetovalas_eltavolitas.

Miért minket válassz?

Sokoldalúság és precíz munkavégzés

Maximális precizitással

Minőségi szolgáltatás

A sminktetoválás művészetét a legmagasabb minőségben élvezheted nálunk, Luxus es maximális precizitás nyomán a szépséghibák elbújnak, és helyére kialakul a nagybetűs SZÉPSÉG!Hívjon +36-70/313-0313

ek

Tökéletes összhang

Kihozzuk a szépséget belőled

A megkérdőjelezhetetlen szépség, akit mindenhol csodálni fognak. Hiteles szépség, aki épp annyit visel, amennyi egyéniségéhez, stílusához és életviteléhez tökéletes összhangot teremt.Hívjon +36-70/313-0313

Sokoldalúság jellemez

Számtalan lehetőség

Az „EGYEDI SZÉPSÉG” és a természetes szépség mindannyiunknak mást jelent, azért, hogy egyedi szépségedet megalkothassuk, számos technikával rendelkezünk! Hívjon +36-70/313-0313

Kérj ajánlatot!

Ha szárnyak nélkül születtél, hagyd, hogy kinőjenek!
Jelentkezz díjmentes sminktetoválás tervezésre vagy akár már sminktetoválásra


A BEJELENTKEZÉS MENETE

1, AJÁNLATKÉRÉS

Szeretnéd előre megtervezni hogy milyen sminktetoválásod legyen, vagy hogy mennyibe kerüljön?

Árlista >>

Jelentkezz egy díjmentes sminktetoválás tervezésre az űrlap kitöltésével, vagy Facebook-on.
Mindössze 3 perc alatt kérhetsz pontos árajánlatot az oldal alján űrlapunk kitöltésével így akár már másnap fotó illusztrációs konkrét árajánlat birtokaban időpontod is lehet.

Pontos ajánlatot kérek >>

2. IDŐPONTFOGLALÁS  DÍJMENTES TERVEZÉSRE

Naptárunkban biztositjuk egyedi szépségedhez, szépségedhez, a maximalis minőseghez szükseges időtartamot, melyet foglalóval van lehetőséged fixálni. Exkluzív és díjmentes szolgáltatásunk, mielőtt döntenél, tekintsd meg élőben sminktetoválásod látványtervét.  

Időpontot kérek >>

3. ONLINE FOGLALÁS

A Foglalás oldalon befizethetetd az előleget online, kártyás fizetéssel

Lefoglalom most >>

4. SMINKTETOVÁLÁS

Álmaid sminktetoválása Egyedi szépséged lesz a Védjegyed! A megbeszélt időpontban veled közösen megtervezzük és elkészítjük.

További kapcsolati lehetőségek >>

Szolgáltatásaink >>

Rólunk >>