Újraalkotjuk - Szemöldök rekonstrukció

Hozd el bátran régi fotóidat, És ez alapján újraalkotjuk a szemöldöket sminktetoválás vagy microblading segítségével akár pontosan úgy, amilyen volt.

Csak csináltasd meg, és felejtsd is el!

Mert minden szemöldök más…Élethű, LifeLike szemöldök - egyedi szépséged sminktetoválása a MAGYAR ZSUZSA Sminktetováló specialista szalonjában. LifeLike sminktetoválas és microblading segítségével a hatás különleges, egyedi és természetes.

Igazán természetes szemöldökre vágysz? LifeLike élethűen természetes művészi szemöldök kreációk Magyarorazág legsokoldalúbb sminktetováló művészének szalonjából. Sminktetoválás, épp olyan, mintha igazi.lenne. Megnézned, milyen lenne?

Akkor is a kevés, ha nincs, vagy ha most még kék

Biztonsággal,  szakértelemmel bármilyen esetre a legjobb megoldással. Az eredmény kétségtelen, acsak az út különbözik.

Szeretjük a kihívasokat, a legfőbb küldetésünk a kreatív alkotás és segítség. A konzultáció es a látványtervezés dijmentes es kötelezettség mentes. Ha szeretnéd, kuldj éles fotót, és telefonszámot -e-mailcímet.

Talán az utolsó esélyedet szeretnéd megragadni? BYE-BYE BLUEBROWS

Kidolgoztunk egy egyedi módszert amely, szükségtelen sminktetoválást hatékonyan következetesen és mellékhatások nélkül távolítja el. Professzionális módon, utána még szálas élethű szemöldököd is lehet és nyoma sem lesz a régi elrontott tetoválás nak. A folyamatot Magyar Zsuzsa dolgozta ki és folyamatos szakmai konzultációval áll rendelkezésre mely végén kívánságodra akár a mester alkotja meg új szemöldöködet.
Hogy hová érkezel, az biztos. Hogy honnan m indulsz, csak az ut hosszában számít.
tovább az eltávolítás oldalra

A bőr a sminktetováló festővászna

Elég, ha azt tudod, élethű természetes szálas vagy karakteres, selymes satíros szemöldökkel éreznéd jól magad. Megálmodjuk a egyedi szépségedhez a legjobb szemöldöktetoválás vagy microblading módszert, figyelembe véve, hogy a bőr, csakúgy mint a festővászon, saját textúrájával egészíti ki a kompozíciót, illetve a gyógyulás folyamatával egyéni sajátosságaink módosítják kész eredményt.

Technikai kérdés csupán, hogy:

LifeLikeBrows microblading lehet a befutó,

mint például az

 • Oriental szemöldök készítésénél vagy
 • ha kreol, vagy vízhiányos, zsírhiányos, érett bőrre keressük a megfelelő megoldást
 • vagy ha túlságosan elasztikus a bőr

Gépi szálas szemöldöktetoválás technikát érdemesebb alkalmazni, ha

 • RICHBROWS, ha mérsékelten zsírosabb bőrtípus de szálas szemöldöktetoválás  is szükséges lenne pl. a saját szemöldök aszimmetriája miatt
 • ha vastagabb a szövetállomány a szemöldök csonton
 • enyhén, kezdődően rozáceás a felület

SilkyBrows, PowderBrows a befutó, ha

 • zsíros, kissé rosaceás a bőrtípus,
 • vagy tapintásra nagyon puha, párnázott a felület,
 • vagy napkárosodott a bőr,
 • esetleg a továbbiakban is a napozás meghatározó szokás.

A bőr textúrája és biológiai tényezők döntő befolyással vannak a végső eredményre, csakúgy, mint a tartósságra. Ezért előny számodra az a 26 év, melyet folyamatosan a sminktetoválás művészi szintre emelésével  töltöttünk, így biztos lehetsz abban, hogy a legjobb megoldást tudjuk ajánlani számodra.

Szemöldökszálas-tetoválás

Lent: előtte; középen: friss tetoválás után;

felső kép: 6 hetes gyógyult tetoválás egy alkalom után

LifeLike, életszerű természetes szemöldökhatás elérése trend, ezért szenvedélyesen kutatjuk a legéletszerűbb szálrendezéseket, folyamatosan képezzük magunkat, hogy a trendi technikák tökéletes alkalmazásával mindenképpen megalkothassuk a legszebbet.

Rekonstruálhatjuk az eredeti, vagy lehetséges saját szemöldöködet is fénykép segítségével, vagy elemzésekkel feltárjuk az eredeti szemöldök lehetséges tulajdonságait.

A legapróbb részletek is számítanak, mindenre figyelünk.

Tekints be a sminktetovalas folyamatába
elejétől végéig

Aggódsz, hogy fájna? Mi a garancia arra, hogy olyan lesz?
Mi a folyamat?
Hogy készül?
Így készül! Ha megismered a módszertant mögötte, akkor értékeled igazán..

 

Amikor álomszemöldöködet tervezzük, gondosan elemezzük a hozott alapot, mint például a saját szemöldököd szálainak a lehetséges növekedési irányait, plusz a  karaktered szerinti helyes irányokat, fontos a saját szemöldök szálak vastagsága, és a  természetes szálsűrűség is.

A saját szemöldök színe és a kívánt árnyalat összhangját meg kell teremtenünk.
A természetes szemöldök ív szélességét is alapul vesszük.

 • tanulmányozni szükséges a vendég származása szerinti szépség kultúráját
 • a bőr tulajdonságait és a vendég életkorát

A jó szemöldök életre hívja, rekonstruálja az eredeti szabályos szemöldököt a természetes arcarányok gondos mérésé után.
Számos technika közül az a jó választás, mellyel a maximális szépséget alkothatjuk meg, felépítve, vagy rekonstruálva a természetes szépséget.

A helyes választást a gyógyult munkák esztétikai sikere igazolhatja.

Kiszámítható a színharmónia a következő szál-pigmentált gyógyult munkákon

Elkerüljük a csapdákat a szemöldök pigmentálás során.
A szemöldök bőrtípusra alapesetben a T vonalhoz igen hasonló. Olyan módszert választunk, ami a bőrtípus sajátosságai mellett is szép eredményt nyújt.

3.- 4. Szemöldök tetoválás generáció
Az előző tetoválások maradványpigmentjei

Az előző pigmentrétegek a bőr anyagcsere folyamatai révén idővel kopnak, és fakulnak is. Ideális esetben a színe nem változik, csak halványul.

Bizonyos esetekben kitölthetik bőr felső rétegeit, így a következő rétegek számára nem marad hely. A lehetséges következmény a nem kívánt 3D hatás, kiemelkedő, vastag, migrált pigmentréteggel, vagy a másik lehetőség, ha már nem igen fogadja be a bőr a sminktetoválást, és idő előtt kikopik

Tipp: A sikeres régi sminktetoválásokat is ha már több réteg van benne, finoman, 1 alkalommal kiradírozzuk gyenge Q Switch Nd/Yag laserrel vagy finom enzimekkel, így a következő pigmentréteg tartósabb és teltebb volumenű  lehet.

Eltávolítás feltétlenül szükséges a mély, kék tónusú tetoválások kijavítására.

SZEMÖLDÖK SMINKTETOVÁLÁS TECHNIKÁK

Szépségkompozíciók egyedi szépségedért

Már több mint 25 fajta szemöldök sminktetoválással várunk
élethű szemöldököd megalkotására!

Szemöldök sminktetoválást szeretnél? Jó helyen jársz!

English version

Referenciafotóinkkal a lehetőséget kapod, hogy lásd, például milyen szemöldök sminktetoválások készülhetnek Nálunk. De, Te egyedi vagy! Így sminktetoválásod is egyedi lesz. Online vagy személyes díjmentes konzultáció során válasszuk ki együtt
Neked a leginkább hozzád illőt.

Szemöldök Sminktetoválás Magyar Zsuzsa PMU ART-tól

A sminktetoválással készített tartóssmink a Magyar Zsuzsa PMU ART-ban lehet teljesen természetes, ami épp „csak” kiemeli arcod igazi szépségét, elfedve a kisebb hibákat, kipótolva a hiányokat.


„Amit nem adott meg a természet, azt megadja a művészet!”


Segítsünk be a természetnek: korrigálható ajakvonal, szimmetrikus kiegészítés szájra és szemöldökre egyaránt. De ha jobban kedveled a kihívó sminket vagy az élénkebb, feltűnő, csábító ajkakat, a Magyar Zsuzsa PMU ART-nál ezt is elérheted tartós sminktetoválással. A sminktetoválás a szenvedélyünk! Megálmodjuk legjobb formádat! Kitaláljuk a stílusodat!

SZEMÖLDÖK SMINKTETOVÁLÁS

A technikákról bővebben

Manualbrows:
egyedi szépségedért - Lifelike RichBrows technika

Természetes hatás és természetes módszer  Szemöldök építés Lifelike Richbrows manuáltechnikával. Az élővilágban teljesen szabályos megjelenés.

 

A LIFELIKE RICHBROWS  egyesíti a szabályos formát és a természet adta pici szabálytalanságot.

Ettől természetes, és a módszertől, amivel készül. Nincs gépi beavatkozás, csak manuál stroke, és manualshading. Ezért még heges felületen is alkalmazható, nagyobb sikerel és jobb esztétikai eredménnyel, mint a géppel készült megoldások.

Szebben kopik, mint a gépi szálas szemöldök, és ha suakértelemmel készül, 1-2 évendte 1 finom frissítéssel Lifelike RichBrows módszerrel sokáig fenntarthatod szépségedet.

Tovább a Szemöldök sminktetoválás albumba  >>

Ajánlatkérés >>

Phibrows manuáltechnika

Tovább a Szemöldök sminktetoválás albumba  >>

Ajánlatkérés >>

Fluffy, bolyhos szemöldök az egyedi szépségedért

Nem kell örökre elbúcsúznod a szálas sminktetoválás lehetőségétől, az új Fluffy gépi microblading sminktetoválás módszerével, ha kissé zsírosabb a bőrtipusod, vagy fiomabb, halványabb régi tetoválásod átalakításra érett már.

Bolyhos és végtelenül természetes. A fotókon még erősebb, karakteresebb kissé, mely regenerálódás után finomabbá válik.

Tovább a Szemöldök sminktetoválás albumba  >>

Ajánlatkérés >>

 

Worldbrows Független Szépség -  Independent Beauty

MI Nők országhatárok nélkül, a világ minden tájáról , akik szépségüket büszkén viselik… Örömünkre sokan jártatok nálunk és visszajöttök hozzánk.

Neked, akivel nagy örömünkre már megismerkedhettünk és Neked, aki olvasod ezt és reméljük hamarosan találkozunk,

Sminktetoválás – Független szépség-  Permanent make up- Independent Beauty

Független életkortól, korszaktól, vagy földrajzi helytől minden társadalomban a nők vágya szépnek lenni.

Függetlenül attól, mennyit mutat – mutathat meg magából a nő, fő csábító eszköze az ajkai és a szeme. És tudattalanul… a szemöldöke.A mai kor túlmutat már a fiatalság misztifikálásán.
A nők kortól, életviteltől függetlenül szépek és ápoltak akarnak lenni és lehetnek is!

A sminktetoválás a szépség szabadsága
Hosszútávon, problémamentesen nyújtja a szépség szabadságát, amit bármilyen élethelyzetben felszabadultan lehet élvezni. Idővel meg is feledkezve arról, hogy a tökéletesen meg- rád tervezett sminktetoválás az alapja a magabiztosságnak, a ragyogó tekinthetnek és a csábító ajkaknak.

A szépség előny?  Hatalom?  Keleti vagy nyugati, északi vagy déli szépség, feltűnő vagy természetes szépség, a sminktetoválás ad az adott kultúrában a vonzó, hiánytalan kinézetet.

A mosoly a világ összes nyelvén egyet jelent…és a szépség utáni vágy. Bár különbözőek vagyunk, ez közös bennünk, és összetart bennünket.

MAGYAR ZSUZSA SMINKTETOVÁLÁS – már 100 000 vagyunk, Függetlenül a nagyvilágtól a szépség a kulcsszó.

A világ minden tájáról érező Vendégeinkről fényképezőgéppel készülnek referencia fotók, hogy a hozzánk készülő Vendégek tudják mire is számíthatnak.

Egyedi szépségedért továbbra is folyamatosan a Világtrendeket hozzuk el neked a Magyar Zsuzsa PMU Arr-ba.

Tovább a Szemöldök sminktetoválás albumba  >>

Ajánlatkérés >>

Hybridbrows

 

 

 

 

 

 

 

 

Tovább a Szemöldök sminktetoválás albumba  >>

Ajánlatkérés >>

Light Shading, SilkyBrows, PixelBrows PowderBrows, Retrosatír 

Szőke, barna, fekete vagy vörös…

Light Shading, SilkyBrows, PixelBrows PowderBrows, Retrosatír,

Légiesen könnyű, selyempúder szerű vagy karakteresebb 3D… esetleg javításként, lefedve a régit…

Egyedi szépséged megteremtésére… Szeretnél egy díjmentes sminktetoválás tervezést?

Tovább a Szemöldök sminktetoválás albumba  >>

Ajánlatkérés >>

Manualtechnikával egyedi szépségedért - LifelikeBrows módszerrel. 

Ha az igazán természetes megjelenés híve vagy, természetes hatás és természetes módszert van lehetőségem ajánlani számodra, a Szemöldök építést Lifelikebrows manuáltechnikával.

Az élővilágban nincs teljesen szabályos megjelenés.

A LIFELIKEBROWS életszerű, szálas szemöldök, ahol gondosan rekonstruáljuk a saját szemöldököt,  a természet adta pici szabálytalanságot is mind két oldalon összehangolva.

A LifeLikeBrows egyben légies, finom, és elegáns megjelenést biztosít, ahol a szemöldök soha sem sok.

Ettől természetes, és a módszertől, amivel készül. Nincs gépi beavatkozás, csak manuál stroke, és manualshading. Ezért még heges felületen is alkalmazható, nagyobb sikerel és jobb esztétikai eredménnyel, mint a géppel készült megoldások.

Szebben kopik, mint a gépi szálas szemöldök, és ha suakértelemmel készül, 1-2 évendte 1 finom frissítéssel Lifelike RichBrows módszerrel sokáig fenntarthatod szépségedet.

Tovább a Szemöldök sminktetoválás albumba  >>

Ajánlatkérés >>

Javítás vagy eltávolítás és utána új sminktetoválás?

Ha van egy rossz szemöldöktetoválásunk, azonnal szeretnénk belőle egy jót.

Ha régi tetoválásod már van, ez fontos körülmény, először olyan alapot kell teremteni – amely lehetővé tesz jó minőségben egy új Sminktetoválást.

Éppen ezért ha szükséges, első lépésben eltávolítjuk a régi rossz tetoválást és opcionálisan kérhetsz nálunk újat amikor elérkezettnek látjuk az idejét.

Tetoválásod eltávolítására –  Köszönöm érdeklődésedet.
Tovább a Szemöldök sminktetoválás eltávolítás, javítás menübe  >>

Tovább a Szemöldök sminktetoválás albumba  >>

Ajánlatkérés >>

Több mint 25 féle profi szintű technikával rendelkezünk, így egyedi szépséged koronája lesz majd a szemöldököd. A legdiszkrétebb hangsúlytól a démoni tekintetig… maximális minőségben!

Gépi Sminktetoválás

Manuálbrows

Microblading

Új sminktetoválás

VIP FELÚJÍTÁS 1-3 évente

Javítás

Átalakítás

Részleges radírozás

Tetoválás eltávolítás kíméletes enzimekkel

Tetoválás eltávolítás lézerrel 2007 óta

SZEMÖLDÖK SPECIALITÁSAINK

Minden, ami sminktetoválás és még több...

Miért ilyen sokféle? Mert a legszebb és legtartósabb szemöldöködet alapvetően a bőrtípusod, életkorod, életviteled, a szemöldököd eredeti formája és a szőrszálak színe szerint elemezve fogjuk megtervezni. A kívánt formát a megfelelő technikával megalkotva sokkal tökéletesebb és tartósabb lehet.

 

Szemöldök specialításaink
– minden, ami 2021-ben megálmodható –
egyéniségedre komponálva

 

LifeLikeBrows Szemöldök Sminktetoválás

Hybridbrows Szemöldök Sminktetoválás

Phibrows Szemöldök Sminktetoválás

NaturalBrows Szemöldök Sminktetoválás

3D Eyebrows Szemöldök Sminktetoválás

Fluffy Szemöldök Sminktetoválás

Genuine Szemöldök Sminktetoválás

Microblading Szemöldök Sminktetoválás

LifeLike RichBrows Szemöldök Sminktetoválás

Soft powder Szemöldök Sminktetoválás

Ombre Szemöldök Sminktetoválás

3D Soft shading Szemöldök Sminktetoválás

SilkyBrows Szemöldök Sminktetoválás

RetroBrows Szemöldök Sminktetoválás

PixelBrows Szemöldök Sminktetoválás

WorldBrows Szemöldök Sminktetoválás

ManualShading Szemöldök Sminktetoválás

Gyere el hozzánk és tervezzük meg közösen új sminktetoválásod, mindezt díjmentesen!

Egyeztessünk időpontot!

„Hide Your Work”

Az új módszer alapelve a „Hide Your Work”, vagyis a „Rejtsd el a munkád ”.

Aki ezt az új eljárást választja, abban biztos lehet, hogy a szemöldöke minden egyes apró hibáját úgy lehet kijavítani és a csodás részeit kiemelni, hogy közben nem lesz mű hatása.

Ez az egyedülálló szemöldöktetoválás végre lehetővé teszi a tökéletes szemöldök kialakítását.

Mi olyan különleges benne?

Bármilyen szálirányt képes követni ez a technika, ezért saját szemöldököd szinte összetéveszthető lesz a sminktetoválással.

Rendkívül vékony, éles és íves szálak készíthetőek vele , amik még a gyógyulás után is ugyanúgy elkülönülnek, nem mosódnak össze. Az előrajzolás egy speciális ceruzával történik, amivel látni fogod, hogy milyen is lesz a végleges sminktetoválásod. A módszer rendkívül gyors, és azonnal látványos eredményt produkál , ezért a gyógyulás időszakában sem kell takargatnod azt.

Ha a szemöldöködnek csak egy részét szeretnéd tetováltatni , ez a technika a legalkalmasabb választás számodra!

REFERENCIA MUNKÁIM - VIDEÓK ÉS KÉPEK

Munkáim önmagukért beszélnek

SZEMÖLDÖK SMINKTETOVÁLÁS - LEGFONTOSABB INFÓK

A sminktetoválással kapcsolatos legfontosabb információk

LifeLikeBrows, élethű szemöldök, mely mindenkinek mást jelent! Milyenek a szemöldök szálaid? Milyen a bőrtípusod? Mennyire dús, esetleg hiányos? Milyen a szemöldököt színe? Esetleg szeretnél erősebbet vagy csak dúsabbat? Szükséges-e időnként festeni? Vagy egy gyönyörű karakteres Star szemöldököt szeretnél? Esetleg javítani szükséges régi tetoválásodat?

Ezt mind fontos elemezni, mielőtt megalkotjuk legtartósabb szemöldököt és legszebb arcodat. Bármilyen szemöldököt is álmodsz magadnak, a legjobb helyen jársz. 1993 óta a Sminktetoválás trendteremtőiként 2018 összes legújabb trendjeit is elhoztuk neked.

+ ha van takargatni való régi szemöldöktetoválásod, enzimekkel vagy lézerrel is megoldhatjuk a halványítást…utána újra alkothatjuk egyedi szépségedet!

A SZÉPSÉG ezer árnyalata… A SZÉPSÉG benned van mi felszínre hozzuk!

Minden modern sminktetoválás és microblading kurzuson részt vettem Európa minden táján, és ezeket elhoztam, csapatommal minden technika, és a tudás a kezünkben… “Az alkotáshoz öröm és művészi szabadság szükséges.” (Buddy Valastro, a Tortakirály)

Ha már biztosan szeretnéd, elég, ha együtt eldöntjük, milyen legyen… bármelyik módszer is a legjobb, bármelyik pigmentmárka is a legszínesebb árnyalat tartósabb Neked bőrtípusodhoz, életviteledhez, 2018 legjobb pigmentjei a vitrinben várják, hogy a legprofibb kezekkel egyedi szépségedet megkoronázzuk.

Egyedi szépséged legyen a védjegyed, egy jó szemöldök tetoválás segítségével!

Ma már számos technika áll rendelkezésünkre, hogy felépítsük a te “lifelike” életszerű szemöldöködet, szemöldök tetoválásodat vagy microbladinget. A cél, hogy észrevétlenül egészítse ki a saját szemöldökszálaidat.

Szemöldök tetoválásban trendi a Soft shading, a régi satír technikákat szinte teljesen háttérbe utasította.

Extra természetes hatás kedvelőinek a szemöldök sminktetoválás microblading irányzatát, a LifelikeBrowst ajánlom, mely egyszerre szabályos és természetesen szabálytalan, épp, mintha a sajátod lenne.

HybridBrows: Nem tudod, melyik szemöldök tetoválás technikát szeretnéd, vagy zsíros a bőröd, de a tetoválás tetszene? Neked találták ki a HybridBrows technikát!

Szemöldök tetoválással akkor szép és harmonikus az arcod, ha a tekinteted érvényesül elsősorban. Érdemes megfontolni a szemhéj sminktetoválást is, szempillasűrítéssel.

Feltüntetett elérhetőségeinken kérhetsz konzultációs időpontot.

Tervezzünk! Szemöldök…Mi lenne, ha? Milyen lenne? Hogy nézne ki? Milyen technikával, milyen szálrendezéssel nézne ki a legjobban? Díjmentes sminktetoválás tervezésre jekentkezhetsz! Kérj Stylus és Formatervezést, Látványtervet egy zseniális módszerrel, a szabályos szépséged megalkotására.

Katalógus szemöldök?

Régi tetoválás előzmények szintén meghatározzák, hogy melyik módszert válasszuk vagy szükséges e előtte radírozni. Jó helyen jársz, ha radírozni szükséges, biztonságos, hatékony, hegmentes. “Szépséged egy kézben!”

Ha eldöntötted: Milyen módszert válasszunk?

A helyes módszer kiválasztásától függ, hogy mennyire leszel elégedett. A bőrtípusod döntő befolyással bír a sminktetoválásod tartósságára és egyenletességére. Az életviteled, ha napimádó vagy, akkor a tartósabb módszerek közül ajánlunk Neked. Még sorolhatnánk a szempontokat.

Magyar Zsuzsa PMU Art Kreatív Team

Színválasztás: A színtípusodnak és a választott technikának megfelelően.

Az első a Te ízlésed- melyik tetszik- majd Magyar Zsuzsa megvizsgálja a befolyásoló tényezőket és kapsz egy javaslatot szem előtt tartva a Te vágyaidat, a lehetőségekkel, hogy sminktetoválásod a legszebb és legtartósabb legyen.

4 féle szemöldök 3D SOFT SATÍROS SZEMÖLDÖK, SZÁLAS, 3D SATÍROS-SZÁLAS, MICROBLADING…Kinek melyiket? Reneszánszát éli a satír modern változatában. Nem véletlenül. Már több, mint 100 000-en együtt!

A 2. vagy akár 4. generációs sminktetoválások akkor sikeresek, ha a sminktetoválás szép, de fed is, esetenként korrigál. Ha zsíros a bőr, a szálas szemöldök nem tartós, de foltos is lehet.

Ilyenkor satíros megoldást keresünk, sor esetben szálazunk is… Finom szerkezetű bőrre a MICRROBLADING is tartós, és a legtermészetesebb hatású.

A lényeg, hogy szép legyen, bőrtípusod és előzményeid, valamint a szőrszálak tulajdonságainak, színének figyelembe vételével. A legjobb, ha közösen döntjük el.

Gondos tervezést:

smink és most mesteri tapasztalatokkal

életstílusodnak, Színtípusodnak megfelelően, hogy biztos jól érezd majd magad vele

Az ARANYMETSZÉS szabályainak figyelembe vételével

legbiztonságosabb és legjobb minőségű módszerek rendelkezésre állnak az ideális választáshoz.

Pigmentálás és esettanulmányok terén megfelelő bőr ismeret és tapasztalat áll rendelkezésemre.

5+ féle ma a legkiválóbb pigmentmárka közül választhatunk

sminktetoválás végén kapsz egy MAGYAR ZSUZSA SMINKTETOVÁLÁS VIP kártyát, amellyel később a legkedvezőbb áron felfrissíthetjük majd az árnyalatot 1-23 éven belül.

Ha szemöldök sminktetoválást szeretnél, bátran küldj nekem fényképet a szemöldököd jelenlegi állapotáról, és nagyon szívesen megírom a lehetőségeket. Ezt akkor javaslom, ha messzebb élsz Budapesttől vagy ritkán jársz Budapesten és levelezés útján szeretned megbeszélni velem a pontos információkat, és foglalni szeretnél az információk alapján,

vagy ha van már régi tetoválás a szemöldöködön – akkor mindenképpen Küldj egy fotót smink nélkül közelről, élethű színekkel.

Vagy: Ha van lehetőséged személyes találkozásra, akkor érdemes befáradnod egy sminktetoválás tervezésre, konzultációra.

Ha szemöldök sminktetoválást szeretnél, bátran küldj nekem fényképet a szemöldököd jelenlegi állapotáról, és nagyon szívesen megírom a lehetőségeket. Ezt akkor javaslom, ha messzebb élsz Budapesttől vagy ritkán jársz Budapesten és levelezés útján szeretned megbeszélni velem a pontos információkat, és foglalni szeretnél az információk alapján,

vagy ha van már régi tetoválás a szemöldöködön – akkor mindenképpen Küldj egy fotót smink nélkül közelről, élethű színekkel.

Vagy: Ha van lehetőséged személyes találkozásra, akkor érdemes befáradnod egy sminktetoválás tervezésre, konzultációra.

Háromféle gép, három pigment márka, illetve a Microblanding módszer áll rendelkezésemre, hogy:

bőrtípusod és színeid szerint

valamint a szőrszálak tulajdonságai szerint

a legtermészetesebb megoldást tudjuk elkészíteni illetve

a legtartósabb eredménnyel.

Kérlek olvasd el, és foglalj egyszerűen a fotelból 10000 ft-tal területenként ( 2,5 /óra lesz) bankon keresztül, ha van régi tetoválásod akkor küldj fotót is, mert tudnunk kell előre, milyen módszerrel, géppel készüljek első találkozásunkra… Természetesen a szemöldök sminktetoválás nem fáj.

Nincs régi tetoválásod csak tanácsot szeretnél? Egy díjmentes sminktetoválás tervezésre bejelentkezhetsz hozzám, de ha messze vagy ugyanúgy küldhetsz fotót is…

Ha van régi tetoválás szemöldöködön ez nagyban befolyásolja az első feladatot, lehet hogy három fázisú munkát fogunk végezni hogy esetleg előtte radírozni szükséges a régi szintből.

Tudjuk fontos az ár-érték arány, de hidd el, többe kerülhet és kellemetlenebb lehet egy elhamarkodott, elrontott tetoválás javítása. De ha már megtörtént a gond, elrontott tetoválásodat is kijavítjuk: https://sminktetovalasmagyarzsuzsa.hu/tetovalas_eltavolitas.

MENNYIBE KERÜL?

Válasszunk módszert, vagy válasszunk árat!

 • 40-96 ezer Ft, mivel több mint 25 fajta szemöldök sminktetoválás és microblading technikával készülünk egyedi szépséged megalkotására
 • Kreatív csapatunk készítésében Magyar Zsuzsa konzultációjával: STYLIST: 40-56 ezer, TOP: 56-76 ezer
 • Magyar Zsuzsa MESTER ár: 86-96 ezer

Szeretnéd előre megtervezni hogy milyen sminktetoválásod legyen, vagy hogy mennyibe kerüljön?
Jelentkezz egy díjmentes sminktetoválás tervezésre az alábbi űrlap kitöltésével, vagy Facebook-on.

 

Kérj ajánlatot!

Ha szárnyak nélkül születtél, hagyd, hogy kinőjenek! Jelentkezz díjmentes sminktetoválás tervezésre vagy akár már sminktetoválásra


A BEJELENTKEZÉS MENETE

1, AJÁNLATKÉRÉS

Szeretnéd előre megtervezni hogy milyen sminktetoválásod legyen, vagy hogy mennyibe kerüljön?

Árlista >>

Jelentkezz egy díjmentes sminktetoválás tervezésre az űrlap kitöltésével, vagy Facebook-on.
Mindössze 3 perc alatt kérhetsz pontos árajánlatot az oldal alján űrlapunk kitöltésével így akár már másnap fotó illusztrációs konkrét árajánlat birtokaban időpontod is lehet.

Pontos ajánlatot kérek >>

2. IDŐPONTFOGLALÁS  DÍJMENTES TERVEZÉSRE

Naptárunkban biztositjuk egyedi szépségedhez, szépségedhez, a maximalis minőseghez szükseges időtartamot, melyet foglalóval van lehetőséged fixálni. Exkluzív és díjmentes szolgáltatásunk, mielőtt döntenél, tekintsd meg élőben sminktetoválásod látványtervét.  

Időpontot kérek >>

3. ONLINE FOGLALÁS

A Foglalás oldalon befizethetetd az előleget online, kártyás fizetéssel

Lefoglalom most >>

4. SMINKTETOVÁLÁS

Álmaid sminktetoválása Egyedi szépséged lesz a Védjegyed! A megbeszélt időpontban veled közösen megtervezzük és elkészítjük.

További kapcsolati lehetőségek >>

Szolgáltatásaink >>

Rólunk >>

 

COVID-19 re való tekintettel jelenleg
az online konzultációt és tervezést javasoljuk.