Legyél az elsők között, aki valódi VOLUMEN SZEMPILLÁT hord! (2D-3D-4D-5D-6D)

Műszempillát is helyettesíthet hosszú távon, szőke Vendégnek kifejezetten ajánlott, finom, vékony sminktetoválás a szempillák tövébe.A régi 3D-4D elnevezésű szempillák ma már feledésbe merültek. Nagyon sok új műszempilla, műszempillahosszabbítási, műszempilla ragasztási technika létezik. Betekintést szeretnék nyújtani neked a műszempillák, szempilla hosszabbítás világába.

1D Klasszikus szempilla hosszabbítás 1:1

1db saját szempillára 1db műszempillát helyezek fel,
ezzel a szempilla építési eljárással kb. 200-250 db műszempillát ragasztok fel.
Kb. 1-1,5 óra

2D Duplázási szempilla hosszabbító technika 2:1

1 db saját szempillára 2db saját szempillát helyezek fel,
ezzel a szempillahosszabbító technikával
kb. 400-450 db vékonyított szempillát helyezek fel.
Kb. 1 – 1.5 óra

3D Triplázási szempilla hosszabbító technika, Volume Lashes dúsító szempilla technika 3:1

1db saját szempillára 3db műszempillát ragasztok fel,
ezzel a szempillahosszabbító technikával már látványosa hatás érhető el
a kb. 600-650 db vékonyított műszempillát ragasztok.
Kb.2-2.5 óra

4D Volume Lashes Szempilla hosszabbítási technika 4:1

1db saját szempillára ragasztok 4db könnyű, puha, szépen ívelt,
vékonyított fekete műszempillát.
Ez a szempilla technika nagyon látványos és dús, pihe puha szempillát eredményez
Kb. 2.5-3óra

5D Volume Lashes Szempilla Hosszabbítási technika 5:1

1db saját szempillára 5db könyített, fekete, puha műszempillát ragasztok. Ezt a fajta szempilla hosszabbítási eljárást azoknak ajánlom, akik szeretik a látványos szempillákat és nem félnek megmutatni a nagyvilágnak is !
Kb 3-3.5 óra

6D Volume Lashes Szempilla Építési eljárás 6:1

1db saját szempillára 6db vékonyított, puha szempillát ragasztok.
Ez a fajta Extrem Szempilla ragasztási technika nagyon látványos
mind viselője mind a külvilág számára is.
Kb 3.5-4 óra

LEGFONTOSABB INFÓK

A szolgáltatásainkkal kapcsolatos legfontosabb információk

A Madonna Szépségközpontban mindezt garantáljuk. Kontúrvonal nélkül is, akár a szempillatövekbe hypoallergén sminktetoválás, mellyel szempilláid sűrűnek tűnnek, tekinteted kifejezővé és ragyogóvá válik! Ha a csábításhoz csak ennyi lehetőséged van, akkor mindened megvan hozzá! Elérhetővé tesszük a minőségi szépségápolást minden NŐ számára!

Reggel szabályos ívű, hiánytalan szemöldökkel ébredhetsz- persze finom, pasztell színben is akár. A szád akár természetes szájhoz hasonló mályva vagy rózsaszín kiegészítést nyer, mely elfedi a formai hibákat. Lehet a szájkontúrod bármilyen árnyalatú, akár világos rózsaszín, korál piros, meggyszínű, vagy terrakotta. Rengeteg referenciával rendelkezünk, kukkants be hozzánk a honlapunkra, ahol megláthatod, hogy készül pl. sminktetoválás!

Ezért Nálunk a sminktetoválások tervezésére akár 1 munkaórát is szívesen rááldozunk! A sminktetoválás tervezése Magyar Zsuzsa sminktetováló specialista kozmetikus, smink és maszkmester tervezésével történik: www.sminktetovalasmagyarzsuzsa.hu/arlista_sminktetovalas_madonna.

Nálunk lehet a szájkontúrod szép, természetes rózsaszín, észrevétlenül kiegészítve a formát, pink akár meleg narancsos piros. Viszont nem lesz lilás-bordó, vagy szürke foltos, és nem lesz kékes-szürkés zöld szemöldököd, de lehet natúr barna, vagy sötét-szőke is.

Tudjuk fontos az ár-érték arány, de hidd el, többe kerülhet és kellemetlenebb lehet egy elhamarkodott, elrontott tetoválás javítása. De ha már megtörtént a gond, elrontott tetoválásodat is kijavítjuk: https://sminktetovalasmagyarzsuzsa.hu/tetovalas_eltavolitas.

REFERENCIA MUNKÁIM - VIDEÓK ÉS KÉPEK

Munkáim önmagukért beszélnek

Sminktetoválás a Magyar Zsuzsa PMU ART-tól

sminktetoválással készített tartós smink a Magyar Zsuzsa PMU ART-ban lehet teljesen természetes, ami épp „csak” kiemeli arcod igazi szépségét, elfedve a kisebb hibákat, kipótolva a hiányokat.

„Amit nem adott meg a természet, azt megadja a művészet!”

Segítsünk be a természetnek: korrigálható ajakvonal, szimmetrikus kiegészítés szájra és szemöldökre egyaránt. De ha jobban kedveled a kihívó sminket vagy az élénkebb, feltűnő, csábító ajkakat, a Magyar Zsuzsa PMU ART-nál ezt is elérheted tartós sminktetoválással.
A sminktetoválás a szenvedélyünk!
Megálmodjuk legjobb formádat! Kitaláljuk a stílusodat!

SMINKTETOVÁLÁS SZOLGÁLTATÁSAINK

Széleskörű szolgáltatásnyújtás

Miért minket válassz?

Sokoldalúság és precíz munkavégzés

Maximális precizitással

Minőségi szolgáltatás

A sminktetoválás művészetét a legmagasabb minőségben élvezheted nálunk, Luxus es maximális precizitás nyomán a szépséghibák elbújnak, és helyére kialakul a nagybetűs SZÉPSÉG!Hívjon +36-70/313-0313

Tökéletes összhang

Kihozzuk a szépséget belőled

A megkérdőjelezhetetlen szépség, akit mindenhol csodálni fognak. Hiteles szépség, aki épp annyit visel, amennyi egyéniségéhez, stílusához és életviteléhez tökéletes összhangot teremt.Hívjon +36-70/313-0313

Sokoldalúság jellemez

Számtalan lehetőség

Az „EGYEDI SZÉPSÉG” és a természetes szépség mindannyiunknak mást jelent, azért, hogy egyedi szépségedet megalkothassuk, számos technikával rendelkezünk! Hívjon +36-70/313-0313

Kérj ajánlatot!

Ha szárnyak nélkül születtél, hagyd, hogy kinőjenek!
Jelentkezz díjmentes sminktetoválás tervezésre vagy akár már sminktetoválásra